Volei feminin: CSM Târgoviște – Khimik Yuzhny 2-3, în șaisprezecimile Cupei CEV

volei-csm-khimik

Echipa de volei feminin CSM Târgoviște a pierdut, miercuri seara, pe teren propriu, în fața formației Khimik Yuzhny, campioana Ucrainei, cu scorul de 2-3 (25-22, 25-11, 22-25, 24-26, 14-16), în turul șaisprezecimilor de finală ale Cupei CEV.

Târgoviștencele au început timid partida și s-au trezit conduse de campioana Ucrainei, însă publicul numeros a reușit să le readucă pe fetele de la CSM în joc.

Echipa din Târgoviște a câștigat primul set, unul echilibrat, după 30 de minute (25-22), iar setul al doilea a fost tot timpul la dispoziția târgoviștencelor, care păreau că se desprind în câștigătoare (25-11). Din setul trei, Khimik a revenit în joc reușind să egaleze scorul la seturi (2-2). Tiebreak-ul a fost urmărit de publicul târgoviștean în picioare. Suporterii lui CSM au sperat până la final într-o victorie a favoritelor, însă Khimik s-a dovedit echipa mai lucidă și mai norocoasă.

Antrenorul vicecampioanei României, Dragan Nesic, a apelat la jucătoare cu experiență, care au reușit un joc solid în primele două seturi. Dintre ele s-au remarcat Trică, Sobo, Calotă, Cebic și Collar. Millagros Collar a reușit 27 de puncte pentru CSM, fiind cea mai bună jucătoare a meciului.

De la Khimik s-au remarcat Ina Molodțova (16 puncte), Katerina Silcenkova (16), Mina Tomic (15) și Anastasia Cernuha (15).

Partida s-a jucat în Sala Sporturilor din Târgoviște și a fost urmărită de aproximativ 1.500 de spectatori, durând două ore și 14 minute. Partida retur va avea loc pe 26 ianuarie, la Yuzhny.

error: Conţinut protejat !!