Volei feminin: CSM Târgoviște – vicecampioană după înfrângerea din meciul 5 de la Blaj

volei-argint-2016

CSM Târgoviște e pentru a doua oară vicecampioană națională la volei feminin. Târgoviștencele au pierdut meciul decisiv, al cincilea al finalei.

CS Volei Alba Blaj a cucerit astfel al doilea său titlu național la volei feminin, joi, după ce a învins-o pe CSM Târgoviște cu scorul de 3-0 (25-15, 25-19, 26-24), pe teren propriu, în ultimul meci al finalei Diviziei A1.

CS Volei Alba Blaj, care câștigase anul trecut primul său titlu de campioană, s-a impus cu 3-2 la general în finala cu CSM Târgoviște. În sezonul trecut, echipa ardeleană a câștigat cu 3-0 la general finala cu CSM Târgoviște.

În finala de anul acesta, CSM s-a impus în primul meci cu 3-2, în deplasare, apoi echipa din Blaj a restabilit egalitatea după un succes cu 3-0 la Blaj. CSM Târgoviște a preluat conducerea în urma victoriei cu 3-1 de acasă, dar CS Volei Alba Blaj a învins cu 3-2 în al doilea meci de la Târgoviște și a făcut ca meciul decisiv al finalei să aibă loc la Blaj.

De remarcat că ambele finaliste sunt antrenate de sârbi, echipa din Blaj de Darko Zakoc, iar formația din Târgoviște de Zoran Terzic.

CS Volei Alba Blaj, echipă înființată în 2011, mai are în palmares un loc 3 în campionat în 2014.

În acest campionat, CSM Târgoviște se poate consola cu Cupa României, câștigată pe 10 aprilie.

error: Conţinut protejat !!