Zilele Cetăţii Târgovişte: Meciul CL Tgv-Foste Glorii Dinamo, înlocuit cu unul între CL Tgv-Foste Glorii Târgovişte

NIK_6870

Primăria Târgovişte a modificat programul iniţial al manifestărilor dedicate Zilelor Cetăţii (program prezentat la şedinţa de consiliu local din august), iar meciul dintre Consiliul Local Târgovişte- Foste Glorii Dinamo a fost înlocuit cu o partidă între Consiliul Local Târgovişte- Foste Glorii Târgovişte.

”Nu a fost un asemenea meci, nu a fost niciodată votat un asemenea meci. S-au făcut diferite propuneri, până la urmă, având în vedere că sunt 620 de ani de atestare documentară a municipiului Târgovişte, eu am decis şi am supus consiliului local ca acest meci să se desfăşoare între târgovişteni. Deci eu am propus acest lucru”, a declarat, marţi, primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Ar fi fost util ca modificările programului Zilelor Cetăţii propus la şedinţa de consiliu local să fie anunţate de către Biroul de presă al Primăriei Târgovişte, în timp util, cetăţenilor prin intermediul mass media.

De menţionat că Primăria Târgovişte nu a transmis către presă programul manifestărilor până marţi, în condiţiile în care peste două zile acestea vor debuta. Primăria a organizat, marţi, o conferinţă de presă în care a punctat două-trei acţiuni din cadrul Zilelor Cetăţii, fără a le anunţa pe toate. Întrebat despre ce este vorba în spectacolul Târgovişte 320, primarul municipiului a zis doar că va fi o surpriză.

[foto: Zilele Cetăţii Târgovişte 2014 ]
error: Conţinut protejat !!