Ziua comunei dâmboviţene Comişani

comisani1Autorităţile locale din Comişani, judeţul Dâmboviţa, au pregătit localnicilor, de Ziua comunei, un spectacol folcloric. În centrul localităţii are loc şi un târg cu produse tradiţionale, dar locul meşterilor populari şi al producătorilor locali a fost luat, din ce în ce mai mult, de vânzători ambulanţi de produse chinezeşti.

”Ca în fiecare an, în ultima duminică din luna septembrie are loc ziua comunei. Ne dorim ca toţi ca toţi cetăţenii să petreacă, să uite de cele rele”, a spus primarul din Comişani, Ion Bătrânu.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu s-a referit la legătura pe care o are cu localitatea Comişani, încă de când a terminat facultatea.

”De fiecare dată vin cu bucurie la Comişani, pentru că îmi aduc aminte de 1988, anul când am terminat facultatea, eram tânăr stagiar la consiliul judeţean şi am primit sarcina să mă ocup de comuna Comişani. De atunci am intrat în case la dumneavoastră, îi cunosc pe foarte mulţi, am mâncat la masă cu dumneavoastră, am stat pe câmpurile de aici împreună şi îmi sunteţi apropiaţi. Am venit să vă spun că puteţi conta pe mine, ştiu şi sprijin şi lucrările la canalizare, şi la primăria nouă, şi pe drumul comunal de la Comişani la Văcăreşti şi alte proiecte care privesc comuna”, a spus Ţuţuianu.

Prezent la manifestările de Ziua comunei Comişani a fost şi prefectul de Dâmboviţa, Victor Sanda.

”Indiferent unde te afli nu îţi aduci aminte niciodată cu o plăcere mai mare decât de locurile copilăriei. Sunt mândru că sunt comişănean, sunt mândru că sunt consăteanul dumneavoastră”, a spus prefectul Victor Sanda.

error: Conţinut protejat !!