Zoran Terzic – noul antrenor al echipei de volei CSM Targoviste!

Zoran Terzic

Incepand de luni, 4 ianuarie 2016, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Targoviste va fi pregatita de tehnicianul sarb Zoran Terzic. Acordul dintre CSM si tehnicianul sarb este valabil pana la finele actualului sezon competitional.

Zoran Terzic este considerat unul dintre cei mai mari specialisti din voleiul european si de-a lungul carierei sale a mai condus formatii din Romania precum Metal Galati, Medicina Tg. Mures si Dinamo Bucuresti. Cu Metal Galati,  Zoran Terzic a cucerit patru titluri nationale si a evoluat in Champions League. Terzic este actualul selectioner al primei reprezentative a Serbiei, vicecampioana mondiala in exercitiu si fosta campioana a Europei.

Pe langa acordul cu Zoran Terzic, CS Municipal Targoviste a mai reusit sa achizitioneze si trei jucatoare, care se vor alatura actualului lot existent.

  • Suzana Cebic (Serbia), care a evoluat si in stagiunea precedenta la CS Municipal joaca pe postul de libero si a fost legitimata ultima oara la Beijing Baw.
  • Bianka Busa (Serbia) are 21 de ani si a jucat la Vizura Belgrad si Volley Vicennza (Italia). Postul pe care Busa evolueaza este “secund” (pozitia 4).
  • Marta Drpa (Serbia) a implinit 26 de ani si la fel ca si in cazul Biankai Busa a fost legitimata ultima oara ]n campionatul Italiei, la Volley Vicenza. Drpa evolueaza in pozitia 2 “universal”.

Clubul Sportiv Municipal Targoviste si antrenorii Stefano Micoli si Antonio D’Ambrosio au incheiat, pe cale amiabila, colaborarea, conducerea CSM dorind astfel sa le multumeasca celor doi pentru activitatea depusa in cadrul clubului. [csmtargoviste.ro]

error: Conţinut protejat !!