Consilier al primarului Târgoviştei se plânge de ‘ostilităţile cu ocazia Saint Nifon’ şi de ciuntirea copacilor pentru amplasarea scenei

alin-marina-nifon

”Au început ostilităţile cu ocazia Saint Nifon”, parcul central din Târgovişte a fost ocupat de marea de enoriaşi, iar copacii din Parcul Mitropoliei au fost ciuntiţi ca să poată fi amplasată scena, scrie, pe facebook, Alin Marina – consilier al primarului Târgoviştei, Cristian Stan.

Consilierul ar fi fost mai indicat, decât să se plângă pe facebook, să îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu şi să îl consilieze pe primar să ia măsurile ce se impun dacă au fost ”ciuntiţi copaci”.

În cazul în care ar fi fost tăiaţi ilegal copaci din parc ar trebui amendaţi cei care au făcut asta, în cazul în care s-a solicitat aprobare pentru ”ciuntire copaci”, Alin Marina ar trebui să nominalizeze persoana care a aprobat un astfel de demers şi motivaţiile gestului. În niciun caz disidenţa pe facebook nu e indicată când eşti consilier al primarului şi ai acces direct la cauza problemei de care te plângi.

alin-marina-post

După apariția acestui articol, Alin Marin și-a șters postarea de pe Facebook.

 

error: Conţinut protejat !!