Corneliu Ştefan, PSD Dâmboviţa: Cîţu e o propunere neserioasă, nu va fi votat nici de PSD, nici de PNL

Corneliu Ştefan, PSD Dâmboviţa: Cîţu e o propunere neserioasă, nu va fi votat nici de PSD, nici de PNL

Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că Florin Cîţu e o propunere neserioasă de premier şi nu va primi nici votul PSD şi nici al PNL.

„Legat de numirea lui Cîţu în funcţia de prim ministru, cred că este o nominalizare neserioasă, care nu este ancorată în realităţile României şi vreau să vă aduc aminte că domnul Cîţu, în 2008, când era consultantul unei bănci din România a făcut un atac speculativ asupra monedei euro şo BNR la vremea respectivă a intervenit cu un miliard de euro în piaţă pentru a dejuca atacul speculativ. După asta, respectiva bancă l-a destituit pe domnul Cîţu, din 2016 este parlamentar, este omul care în trei luni ca ministru al Finanţelor a împumutat cei mai mulţi bani i banii nu se regăsesc în România reală, este cel care după o lună ca ministru a dat două tunuri pentru cele două multinaţionale, care au beneficiat de foarte mulţi bani din bugetul statului şi astăzi Guvernul PNL se plânge că nu sunt bani pentru alocaţii”, a spus Corneliu Ştefan.

Parlamentarul social democrat a adăugat că trebuie oprite aceste propuneri „neserioase”, iar ţara are nevoie de o guvernare responsabilă.

„În concluzie, această propunere este neserioasă, nu va fi votată de parlamentarii PSD şi vreau să vă aduc la cunoştinţă că nu va fi votată nici de parlamentarii PNL. Cred că trebuie să oprim această mascaradă, trebuie să oprim toate propunerile neconstituţionale şi neserioase trebuie să începem să guvernăm”, a precizat deputatul PSD Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!