Dâmboviţa: Hoţi prinşi în trafic, maşina în care erau a fost blocată cu autospecialele Direcţiei Operaţiuni Speciale

Dâmboviţa: Hoţi prinşi în trafic, maşina în care erau a fost blocată cu autospecialele Direcţiei Operaţiuni Speciale

O maşină care nu a oprit la semnalele poliţiştilor a fost blocată în trafic cu autospecialele Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar trei bărbaţi care erau bănuiţi de furturi în Dâmboviţa, Argeş şi Prahova au fost prinşi, informeaază, joi, IPJ Dâmboviţa.

„În noaptea de 18 spre 19 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Târgovişte şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale au depistat în trafic 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 31 de ani, bănuiţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt şi furt calificat, fapte ce ar fi fost săvârşite în judeţele Dâmboviţa, Argeş şi Prahova. Întrucât aceştia au refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, autoturismul cu care se deplasau a fost blocat în trafic cu autospecialele Direcţiei Operaţiuni Speciale”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au descoperit, în autoturism, şapte drujbe, ce ar fi fost sustrase dintr-o societate comercială din municipiului Câmpina, judeţul Prahova.

Bărbaţii au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Târgovişte, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, poliţiştii au constat faptul că, pe numele unuia dintre bărbaţi a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, acesta urmând să fie depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!