Dâmboviţa: Tânără de 21 de ani urmărită internaţional pentru trafic de persoane, prinsă de poliţişti

Dâmboviţa: Tânără de 21 de ani urmărită internaţional pentru trafic de persoane, prinsă de poliţişti

O femeie din Dâmboviţa, pe numele căreia autorităţile din Germania au emis mandat european de arestare pentru trafic de persoane, a fost depistată de poliţişti, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, se arată într-un comunicat al IGPR, remis joi.

”Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au depistat o femeie, de 21 de ani, din localitatea Costeştii din Vale, care era urmărită internaţional. Pe numele acesteia, autorităţile germane au emis mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane. Pentru depistarea celei în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, se arată în comunicatul IGRP.

Femeia a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, urmând a fi prezentată magistraţilor, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autorităţile judiciare din Germania.

error: Conţinut protejat !!