Punctul termic din micro 6 Târgovişte va fi transformat în club pentru pensionari

Punctul termic din micro 6 Târgovişte va fi transformat în club pentru pensionari

Fostul punct termic din micro 6 Târgovişte va fi reabilitat şi transformat în club pentru pensionari. Lucrările au început marţi.

”Am deosebita plăcere de a vă anunţa un proiect în premieră în municipiul Târgovişte: încep lucrările la primul club de pensionari din municipiu. În acest an vom mai realiza încă un asemenea club şi sper ca în doi, trei ani să avem în Târgovişte cel puţin 10 asemenea cluburi. Ce înseamnă asemenea cluburi pentru pensionari? În afara unui spaţiu de recreere, acest punct termic căruia i se dă o nouă destinaţie are undeva la 350 de metri pătraţi, deci în afara unui spaţiu de recreere discutăm de o serie de servicii pe care Primăria Târgovişte, prin Direcţia de Asistenţă Socială, le oferă în mod gratuit pensionarilor, este vorba de servicii de consiliere psihologică, servicii medicale primare, servicii stomatologice”, a spus primarul interimar Târgoviştei, Cristian Stan.

Investiţia se va finaliza la sfârşitul acestui an. Finanţarea este asigurată din bugetul local.

”Este o investiţie care se cere de mult timp în Târgovişte, mă bucur că iată începem lucrările la acest obiectiv. În paralel rezolvăm şi o problemă mare pe care municipiul o are, este vorba de fostele puncte termice, multe dintre acestea sunt într-o stare de degradare destul de avansată”, a mai precizat Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!