Târgovişte: Fată de 17 ani prinsă cu substanţe interzise în apropierea unui liceu

Târgovişte: Fată de 17 ani prinsă cu substanţe interzise în apropierea unui liceu

O fată de 17 ani a fost surprinsã de jandarmii dâmboviţeni în timp ce consuma substanţe interzise în imediata apropiere a unui liceu din municipiul Târgovişte, informează, vineri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dâmboviţa.

„Jandarmii aflaţi în timpul misiunii de menţinere a ordinii publice în zona unei instituţii de învãţãmânt au observat într-un autoturism mai multe persoane, care fumau ţigarete şi au devenit agitate la apariţia acestora. Având în vedere comportamentul suspect al celor patru tineri, jandarmii i-au interpelat, iar în urma verificãrilor au depistat asupra unei minore în vârstã de 17 ani un pachet cu foiţe pentru rulat tutun care conţinea în interior un mugure de culoare verde, învelit în celofan şi o ţigaretã tip joint, cu miros înţepãtor, susceptibile de a fi substanţe interzise”, precizează IJJ Dâmboviţa.

Fata a recunoscut cã produsele gãsite asupra sa îi aparţin, iar substanţele interzise gãsite în pacheţelul cu foiţe pentru ţigarete le folosea pentru consumul propriu.

Acesteia i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fãrã drept.

Cazul a fost predat S.C.C.O. Dâmboviţa pentru continuarea cercetãrilor.

error: Conţinut protejat !!